Team BlueWater Game Online Tutorial's
Bine ati venit la Team-BlueWater!!Tutorial's 4 all Games!

[Runescape][In-game][NonMembers]Akazuk's Money making guide

Go down

[Runescape][In-game][NonMembers]Akazuk's Money making guide

Post  Karma on Sun Aug 14, 2011 6:14 am

Salut ! In acest ghid am sa va prezint metodele mele de a face bani in runescape.

------1) Low level
------2) Medium level
------3) High level

FOLOSESTE WORLD MAP PENTRU A TE ORIENTA MAI USOR !

FOLOSESTE GRAND EXCHANGE PENTRU A VEDEA PRETURILE DAR SI POPULARITATEA ITEMELOR !
Low level

Se pot face bani usor si de la level 3, cu toate skillurile minime. Trebuie doar sa stii ce se cumpara, cum si unde. Sunt cateva iteme care se vand destul de bine: feathers, cowhides, ores, etc.

a) Feathers

Drops from: Chicken

conform Grand Exchange Feathers se vand momentan cu 5 gp each si sunt top 2 cele mai vandute iteme ( momentan ).

Imediat dupa ce termini tutorialul ( de pe tutorial island ) vei fi spawnat in Lumbridge, in curtea castelului. de acolo mergi spre est si vei gasii un pod. Il traversezi si dupa aceea mergi in nord pana vezi o casa in panta. Intrii in curtea ei si acolo vei avea multe gaini. Le omori si iei feathers. O gaina omorata iti da intre 0 - 15 feathers, raw meat si bones. Dupa ce strangi mai multe ( macar 1k ) te duci in grand exchange ( situat la Nord-Vest de Varrock ( desupra cooking's guildului ) si cauti pe cineva care sa le cumpere.
Note: 1k feathers = 1000 feathers = 5K gold = 5000.

b) Cowhides

Drops from: Cows

Aceasta metoda este putin mai grea, dar aduce mai multi bani. Dupa ce treci podul din lumbridge vei fi in fata cu Toll gate. De acolo mergi putin in nord si vei vedea o curte plina de vaci. Omori cateva. Ele iti vor da: bones, meat si cowhides. Pe noi ne intereseaza cowhides. Este bine sa strangi full inventory de cowhides dupa care sa le duci in bank. Le vinzi cu 96gp each ( conform GE ). De obicei se cumpara cel putin 100.

Note: 1k cowhides = 100.000gp = 100k
Note2: Nu o sa cumpere nimeni cowhides unoted ! ( Pentru a le nota, dupa ce le pui in banca o sa ai un icon in josul ferestrei cu itemele - al 2-lea icon. Selecteazal si ia toate cowhide-urile in inventory. Le vei avea intr-o "foaie" pe toate. )

2) Medium level.

La medium level se presupune ca aveti un level peste 20 , si cateva skilluri bune. Puteti continua sa facei bani cu cowhides si cu feathers dar va recomand sa treceti pe mining, smithing si woodcutting.

Mining se poate face in orice mina. La levele mici este bine sa minati in mina din sudul varrock-ului si la inceputul minei din falador ( in care puteti intra prin "Dwareven mine" gasit langa "Ice mountain" si printr-o cladire din sudul faladorului ). La inceput va trebui sa minati Tin ore si Copper ore. Dupa ce faceti level 15 puteti mina iron ore. Tin si copper ore nu sunt prea valoroase si v-as recomanda sa va antrenati smithingul cu ele sau sa le aruncati pe jos. Iron ore se pot vinde deoarece conform GE ele valoreaza 96gp each dar cel mai bine este sa va antrenati smithing-ul cu ele. Mai tarziu, cand aveti mining-ul 30 deja puteti mina coal. Coal se vinde cu 168gp each si este detul de cautat. Puteti face muti bani. Daca aveti smithing level bun puteti sa faceti iron bars si steel bars si sa le vindeti ( Iron bar = 232gp each, Steel bar = 609gp each dar si bronze bar = 170gp each dar nu prea se vinde )

Woodcutting-ul este metoda mea preferata de a face bani. La inceput sa face foarte greu bani cu woodcutting dar dupa o sa mearga bine de tot. Cand sunteti mici antrenati-va woodcutting-ul pe copaci normali ( trees ). La level 15 puteti taia oak. Cu oak puteti sa aruncati log-urile, sau sa le depozitati in banca pentru a le vinde. Dar aceste nu valoreaza prea mult. Dupa ce faceti level 30 woodcutting puteti merge in Draynor village sau langa lumbridge si taiat willows. Nici acestea nu se vind foarte bine si foarte scump dar sunt bune sa faceti level. Antrenati-va o zi sau doua sau mai multe pana faceti 60 woodcutting si apucati-va sa taiati yews. Conform GE 1 yew log = 457. La inceput se vor lua foarte foarte greu si va recomand sa mai faceti cateva levele, minim vreo 4-5 levele dupa care o sa se ia putin mai rapid. Strangeti in jur de 100-1k si dupa aceea vindeti-le.

100yews = 45.700gp, 1k yews = 457.000gp.

Note: Cumparativa cel mai bun axe pe care vi-l puteti permite ! Merita !

3) High level

La high level puteti sa faceti bani cel mai usor. Se presupune ca aveti majoritate skillurilor cu level mai mare de 30-40, iar cele de atac si defensiva peste 45-50, cat si o armura buna. Puteti sa va bateti cu lesser demons care ii puteti gasii in Karamja Dungeon, top floor of the Wizard's Tower (in a cage). Ei pot sa va dea foarte multe iteme dar dintre cale cele mai bune: Rune full helm, Rune med helm (rare), Mithril bar (rare)

Puteti folosi si toate skillurile de facut bani cum sunt woodcutting, crafting, mining, smithing etc.

_________________
[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
Karma
Admin
Admin

Mesaje : 1092
Data de inscriere : 2011-04-22
Varsta : 27
Localizare : Craiova

View user profile http://team-bluewater.forumz.ro

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum